Masterclass’tan Sonra Yapmaya Başlayacağınız 5 Harika Şey

Bilim etkilerini ispatladıkça hipnoterapi sigarayı bırakmak, kilo vermek, stresten kurtulmak ve olumlu düşünmek isteyen insanlar için her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Hipnoterapi eğitimi alan ve insanların yaşamında dönüştürücü bir rol oynamak isteyen terapistler bu çalışmanın ömür boyu devam eden heyecanlı bir öğrenme yolculuğu olduğunu bilirler. Tatile gitmek için bindiğiniz uçakta yanınızda oturan bayan korkudan titremeye başlar. İçinizden bir ses ‘Hadi ama. Tatile gidiyorsun!’ dese de hipnoterapist olan tarafınız ona keyifli bir uçuş yapması için yardımcı olur. Veya panik atak geçiren birisini sakinleştirirken telkinleri ustaca kullanarak onu daha rahat bir zihin durumuna yönlendirebilirsiniz. Hipnoterapistler toplumun arka planında titizlikle çalışan ustalardır. Sürekli gelişim, öğrenim ve uygulamayla kendilerini ve çevrelerindeki insanları geliştirirler. HTI Masterclass hipnoterapist olan ve kendisini sigara bırakmak ve/veya kilo vermek alanında geliştirmek isteyen insanlar için hazırlanmış bir ustalık atölyesidir. Bol bol uygulama, kısa yollar, yeni teknikler ve hızlı hipnotik müdahalelerin yer aldığı çalışmadan sonra daha fazla öğrenmek isteyeceksiniz. İşte Masterclass sonrası yapmaya başlayacağınız 5 harika şey:

1. Yüksek başarı oranı yakalyın 

Masterclass’ta daha fazla uygulama yapabilir ve sigara bırakmak veya kilo vermek ile ilgili derinlemesine bilgi sahibi olursunuz. Otuz yıldır bu alanda eğitim veren Dr. John Butler’ın paylaşımlarıyla  çalıştığnız insanlarla başarı oranınızı artırabilir, bu alanda (sigara veya kilo) uzmanlaşmaya da karar verebilirsiniz. Derin bir farkındalık danışanlarınızı daha iyi tanımanıza ve uygun hipnotik araçlarla müdahale etmenizi sağlar. Buarada Masterclass uygulamalarındaki süpervizyon sayesinde tekniklerinize gereken hassas ayarı yapabilirsiniz. Üç adımda açıklarsak: daha fazla bilgi, daha fazla uygulama, daha fazla başarı.

2. Geniş kitlelere ulaşın

ABD, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerdeki hipnoterapistlerin danışanlarının %80’i sigara bırakmak ve kilo vermek için yardım alıyorlar. Bu konuda başarısını ispat eden hipnoterapitler %80 sayesinde daha farklı danışan gruplarına ulaşmaya başlıyor. Bazıları hastanelerde veya bağımlılık merkezlerinde stres, sigsarayı bırakmak, hızlı iyileşme, kolay doğum gibi uygulamalarla daha geniş bir danışan kitlesine sahip oluyor. Hipnoterapistler geniş kitlelere ulaşmanın sadece reklamla değil iyi iş ve iyi referansla mümkün olduğunu bilirler.

3. Kurumsal erişim sağlayın

Kurumsal eğitimler gittikçe daha fazla rahatlık ve performansa yöneliyor çünkü insanlar stresle başa çıkmayı bilmediğinde işten uzaklaşıyor, performansı düşünor veya şirket içi sorunlar artıyor. Bir hipnoterapist olarak kurumlarda grup seanslarıyla insanlara stresle başetmeyi uygulamalı olarak öğretebilir, yardımcı bir ses CDsi verebilir ve küçük ödevlerle hızlı ilerlemelerini sağlayabilirsiniz. Bilimin keşfettiği en büyük rahatlık biçimi olan hipnotik gevşeme daha rahat hissederek odaklanmanıza, daha rahat hissetmenize ve enerjinizi en verimli şekilde kullanmanıza yardımcı olur.

4. Daha fazla gelir elde edin

Bir hipnoterapist olarak yeterli bilgi ve uygulama becerisine sahipseniz insanların hayatında dönüştürücü bir rol oynayabilirsiniz. Kısa sürede sigarayı bırakabilir, stresten kurtulabilir ve başarınız arttıkça farklı sorunlar için gelebilirler. Her başarılı uygulama size daha iyi referans, daha fazla danışan ve doğal olarak daha fazla gelir getirir. İşinde iyi birisinden kim yardım almak istemez ki? Masterclass sigara bırakma ve kilo verme sorunlarını küçük parçalara ayırıp ustalaşmanızı sağlar.

5. Daha fazla kendinize güvenin

Başarılı bir hipnoterapist danışanların sorunlarıyla ilgili derin bilgiye ve uygulama becerisine sahiptir. Sorunu hızlı algılar, gerekli değerlendirmelerle doğru hipnotik araçları seçer ve onu olabildiğince güçlendirip o alanda daha özgür yaşamasına yardımcı olur. Başarınız arttıkça kendinize güveniniz de artar ve her uygulamayı daha büyük bir rahatlık ve güvenle yaparsınız. Böylece danışan sizinle ilk görüşmeye başladığı anda ona kalpten inandığınızı ve başarılı olacağınızı hissetmeye başlar. Kendinize güveniniz başarınızı etkileyen en büyük faktörlerden birisidir.

 

* Yeni Başlayanlar İçin *

Arkadaşlarımızın, ailemizin, tanımadığımız insanların yardıma ihtiyacı var. Bir hipnoterapist olarak insanların sigara, aşırı yeme ve sürekli kendini eleştirme gibi yıkıcı alışkanlıklardan kurtulmasına yardımcı olabilirsiniz. Sporcuların daha yüksek bir performansa ulaşmalarına, öğrencilerin sınavlarda daha rahat olmalarına, zorlu hastalıklarla mücadele edenlerin güçlenip iyileştirici bir zihne kavuşmalarına da destek olabilirsiniz. Söylediğim gibi, insanların yardıma ihtiyacı var ve gittikçe artan sıkıntılar için yeteri kadar profesyonel kadroya sahip değiliz. Bir hipnoterapist olarak kendi hayatınıza veya başkalarının değerli hayatlarına olumlu dokunuşlar yapabilirsiniz.

 

Yaklaşmakta olan hipnoterapi eğitimlerimiz:

1. Eğitim Terapötik Dönüşüm için Hipnoterapi

 

Ankara:  12 – 17 Ağustos 

İstanbul: 20 – 25 Ağustos

HTI Masterclass Hipnoterapi Eğitimleri

 

İstanbul: 27 & 28 Ağustos

 

 

İletişim: 

www.hipnozturkiye.com

Psk. Hasan Arslan – 0 533 513 08 08

Yazan: Psk. Hasan Arslan